Kurumlardan kan bağışı duyarlılığı!

Türk Kızılay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan seferberliğe, öğretmenler, sağlık çalışanları ve Müftülük personeli kan bağışında bulunarak destek verdi

Haberler 13.05.2020 - 01:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Kzlay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürlüü tarafndan balatlan seferberlie, öretmenler, salk çalanlar ve Müftülük personeli kan banda bulunarak destek verdi.

Türk Kzlay Güney Anadolu Bölge Müdürlüü, azalan kan stoklarn artrmak amacyla Diyarbakr, Mardin, Siirt, Batman, Bingöl ve rnakta salk ve milli eitim müdürlükleri ile müftülük i birliiyle balatt çalma kapsamnda merkez Kayapnar ilçesinde bulunan bir alveri merkezi önünde kan ba noktas oluturuldu.

l Salk Müdürlüü, l Müftülüü ve l Milli Eitim Müdürlüü personeli de kampanyaya destek olmak amacyla kan banda bulundu.

SZN 15 DAKKANIZ BR BAKASININ ÖMRÜ OLSUN, KAN DOSTUMUZ OLUN

Kzlay Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Naif Ylmaz, koronavirüsten kaynakl kan stoklarnda ciddi düüler yaadklarn, ramazann gelmesiyle kan stoklarnn kritik noktalara ulatn söyledi.

Bu nedenle balattklar kan ba kampanyasnn toplumda olumlu karlk bulduunu dile getiren Ylmaz, öretmenlerinin, salk çalanlarnn ve Müftülük personelinin destek ve hastalara can olmaya geldiini belirtti.

Sizin 15 dakikanz bir bakasnn ömrü olsun. Kan dostumuz olun. diyen Ylmaz, stoklarn bir anda dolmadn, kann her zaman ihtiyaç olduunu kaydetti.

Ylmaz, Son dönemlerde ba hassasiyetin artmas kan stoklarmz olumlu ekilde etkiledi. Bu anlamda deerli desteklerin artarak devam etmesini halkmzdan istirham ediyoruz. dedi.

l Milli Eitim Müdür Yardmcs Hanifi Özkal ise öretmen ve idarecileriyle kan ba kampanyasna destek verdiklerini, kentteki bütün öretmenlerin kampanyaya destek vermesini istediklerini bildirdi.

Kan banda bulunan Arzu çiftçi ise kampanyayla ilgili Kzlaydan bilgilendirme mesajlar aldklarn aktararak, Salkl olan herkesi kan ba yapmak için Kzlaya gelmelerini istiyoruz. Bu konuda hassasiyet gösterilmesi gereken bir dönemdeyiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git