Kutlu Doğum Haftası'na doğru

Peygamber Sevdalıları Platformu, bu yılki Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında ilk hafta programını açıkladı. Buna göre, ilk Kutlu Doğum etkinliği 25 Mart'ta Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Yolağzı köyünde yapılacak.

Haberler 21.03.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Her yl düzenledii Kutlu Doum etkinlikleriyle milyonlar meydanlara toplayan Peygamber Sevdallar Platformu, 2017 yl Kutlu Doum etkinliklerinin ilk hafta programn kamuoyuyla paylat. Bu yl Kutlu Doum Haftas temasn, Hak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed olarak belirledi.

Platformun Genel Bakan Adnan Akgönül, Diyarbakrdaki genel merkezde düzenlenen toplantda yap açklamada, uzun bir süredir üzerinde çaltklar 2017 yl Kutlu Doum Haftas etkinliklerinde hazrlklarn tamamlanma aamasnda olduunu söyledi.

Her yl Türkiyedeki illerin tamamna yaknnda, yüzlerce ilçe, belde ve köylerde mevlit programlar düzenlediklerini ifade eden Akgönül, milyonlarca Peygamber ann cokuyla itirak ettii etkinliklerin bu yl da ayn coku ve heyecanla devam edeceini belirtti.

Kutlu doum haftas

Akgönül, bu yln Kutlu Doum Haftas etkinliklerinin temasn, Hak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed olarak belirlediklerini kaydederek, öyle konutu:

Bu yl etkinliklere itirak edecek konumaclarmz, halkmza yüce Peygamberimizin hak ve adalet anlayn anlatacaklar. çünkü her zamankinden daha çok hak ve adalete susam durumdayz ve Peygamberin hak ve adalet yolunu kendimize ölçü aldmz ve yaadmz takdirde ancak kurtulua erebiliriz. Platform olarak hak ve adalet rehberi Hazreti Muhammedin bu yönünü mazlum halkmza, adalete ve hakka susam Müslümanlara tantmak bizim görevimiz olmaldr.

Etkinlikler için 250 yerleim biriminden platforma bavuru yapldn kaydeden Akgönül, bu yl etkinliklerin 25 Martta balayacan söyledi.

lk etkinlik 25 Martta

Akgönül, Tüm Peygamber klarnn heyecanla bekledii 2017 yl Kutlu Doum etkinlikleri 25-26 Mart 2017 tarih itibariyle balayacaktr. Bu vesileyle meydanlar, salonlar Peygamber Efendimize olan muhabbet ve çekilecek salavatlarla enlenecektir. 25 Mart 2017 Gercüe bal Yolaz/Derndb köyünde, 26 Mart 2017 Bismile bal Sinan/Sinan köyünde, 26 Mart 2017 Bismile bal Tepe Beldesinde ilk etkinliklerimiz balayacaktr. Büyük merkezlerin etkinlikleri için resmi ilemler balatlm olup en ksa zamanda basn ile paylaacaz. ifadelerine yer verdi.

iir ve makale yarmas devam ediyor

Kutlu Doum etkinlikleri kapsamnda devam eden iir ve makale yarmasnn 31 Mart 2017de sona ereceini hatrlatan Akgönül, Bu konuda çalmas olanlarn bu sürede bize ulatrmalar önem arz etmektedir. Platform olarak salavat seferberliine 15 ubat 2017 tarih itibariyle balamtk. Kutlu Doum etkinliklerin sonuna kadar devam edecek olan bu seferberlie ve tüm peygamber klarnn itirak etmesi ve bu hayrl zikirden faydalanmalar çarsn yineliyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git