Kutlu doğum'a ücretsiz taşıma

Peygamber Sevdalıları Platformunun Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliğine, ücretsiz olarak taşıma yapacak olan araçların durakları belirlendi.

Haberler 26.04.2017 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Platformunun, Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav) temasyla 30 Nisanda Diyarbakr Newroz Miting Alannda düzenleyecei etkinliine yüzlerce araç ile ücretsiz tama yaplaca ve mevlit alanna gitmek isteyen halkn ulamda kolaylk salanmas için, yolcu duraklar oluturuldu.

Merkez; Balar, Kayapnar, Sur ve Yeniehir ilçelerinin farkl noktalarnda vatandalarn Newroz Miting Alanna rahat ve sorunsuz gidebilmeleri için belirlenen noktalarda, birçok araç ücretsiz olarak Peygamber klarna hizmet verecek. Platform yetkilileri, halk mevlit alanna götürmek isteyen gönüllü araç oförlerinin bu noktalara gelebileceini belirti. 30 Nisanda Diyarbakr Newroz Miting Alanna araç kalk noktalar öyle:

Suriçi:

1-Dakap Dolmu Dura

Yeniehir:

1-stasyon Camii Kars

ehitlik:

1-Et Balk Camii Önü

2-Eski Hal Dura

TOK Memur-Sen girii

Huzurevleri:

1-Huzurevleri Son Durak

2-Ninova kars

TOK Üç Kuyu:

1-TOK Üç Kuyu 1. Kavak

500 Evler:

1-500 Evler Son Durak

2-500 Evler TOK Otobüs Dura

Seyrantepe:

1-Yavuz Sultan Selim Camii Önü

2-450 Evler Üçyol

Yeniyol:

1-Yeniyol Sosyal Yardmlama Önü

Diclekent:

1-Diclekent Medya Kava

2-plik Camii Önü

Balar:

1-Balar Dörtyol

2-Atatürk Lisesi Kars

3-Emek Cad. Özlem 2000 Kars

4-Hatboyu Polis Okulu Dura

5-Cezaevi Üst Köe

6-Sddk- Ekber Camii Önü

Alana yolcu tamak için yüzlerce araç sahibinin gönüllü olarak etkinlik sabah alana tama yapmak için bavuruda bulunduunu ve etkinlik alanna gelen araç sahiplerinden özel bir talepte bulunan platform yetkililer, Tüm kardelerimizden istirhammz, pazar sabah alana geldiklerinde, imknlar dhilinde çocuklarn, ev ehlini braktktan sonra bir sefer de alana gelmek isteyen Peygamber sevdals kardelerimizi alana getirsinler. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git