Lice hizmet gördü

Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sinan Başak "Lice’de parksız mahalle kalmayacak"

Haberler 06.12.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl tarafndan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakrn Lice lçe Belediye Bakanlna görevlendirilen Kaymakam Sinan Baakn talimatlar ile ilçede ilkler yaplmaya devam ediliyor. Kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baakn talimatlar ile gençlere yönelik yaplan çalmalarla da gençlerin terör örgütlerinin tuzana dümesi engelleniyor.

Göreve balad günden itibaren ilçenin sorunlarn tespit eden ve bu dorultuda youn bir çalma balatan Sinan Baak, ulam, alt yap, üst yap, sosyal etkinlikler, çocuk ve gençlere yönelik hizmetlerin yan sra mahalle sakinlerinin vakit geçirecei ve çocuklarn da oyun oynayaca parklar yapmaya balad. Göreve balad günden itibaren ilçenin bütün sorunlarn masaya yatran Kaymakam Sinan Baak, aciliyet durumuna göre sorunlara neter vuruyor.

Hizmetlerle terör örgütüne katlm engelleniyor

Ekibi ile birlikte masaya yatrd ilçe sorunlarn teker teker çözüme kavuturan lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baak, yapt hizmetlerle, terör örgütlerinin gençleri kandrarak daa çkarmasnn önünü kesmeye çalyor. Gençlerin bo zamanlarn yararl iler yaparak geçirmesi için tüm imkanlar seferber eden lçe Kaymakam Sinan Baak, her türlü kültürel ve sportif etkinliklere gençleri katarak, terör örgütlerinin kötü emellerine alet olmamasn salyor. lçede gençlere yönelik sinema, kitap okuma salonlar, spor salonlar yaptran Kaymakam Sinan Baak, belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan yürütüyor.

Her mahalleye 1 park

Yllardr hizmetten mahrum kalan Lice ilçesine her türlü belediyecilik hizmeti sunan Bakan Sinan Baak, ilçede bulunan bütün mahallelere de birer park yaptrarak vatandalarn vakit geçirecei ve çocuklarn da oyun oynayaca alanlar oluturuyor. lçe genelinde 6 ayr mahallede yapm çalmalar süren parklar inceleyen Kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baak, ilgililerden bilgi ald. Parklarda yürütülen çalmalar inceleyen Bakan Baak, sabrszlkla parklarn açlmasn bekleyen çocuklara da çeitli oyuncaklar hediye ederek bir süre sohbet etti.

Ana Sayfaya Git