Lice'de sıcak takip

Lice ilçesinde bir PKK'lı ile terör örgütüne yardım eden 2 kişinin yakalandığı operasyonda, 4 uzun namlulu silah, el bombası ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Haberler 23.07.2019 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Lice ilçesinde bir PKKl ile örgüte yardm eden 2 kiinin yakaland operasyonda 4 uzun namlulu silah, el bombas ve çok sayda mühimmat ele geçirildi.

LCE KIRSALINDA OPERASYON

Güvenlik kaynaklarndan alnan bilgiye göre, l Jandarma Komutanlnca yaplan istihbari çalmalar neticesinde dün Lice ilçesinin Karahasan köyü Eminaa mevkisinde insansz hava arac (HA) desteiyle gerçekletirilen operasyonda yakalanan teröristin H.A, terör örgütüne yardm eden kiilerin de H.E. ve S.E. olduu belirlendi.

BR PKKLI SA YAKALANDI

H.Ann bölgede saldr maksatl keif yapt tespit edildi. Operasyonda, 2 kalanikof, bu silaha ait 7,62 milimetre çapnda 300 fiek ve 10 arjör, el bombas, 2 ruhsatsz av tüfei ele geçirildi. Diyarbakrn Lice ilçesinde önceki gün HA destekli operasyon düzenlenmi, bir örgüt üyesi ile yardm eden 2 kii silah ve mühimmatlar ile yakalanmt.

PENçE-2 HAREKATI SÜRÜYOR

Pençe-2 Harekat kapsamnda topran altna gömülü halde çok sayda roketatar ve uçaksavar mühimmat ele geçirildi. Milli Savunma Bakanlndan yaplan açklamada, Pençe-2 Harekat kapsamnda, toprak altna gömülü ekilde 9 RPG-8 Anti-Tank Roketatar Mühimmat, 19 RPG-8 Roketatar Sevk fiei, 200 Doçka uçaksavar mühimmat (14,5 mm) ile 720 Doçka mühimmatnn (12,7 mm) ele geçirildii belirtildi.

Ana Sayfaya Git