Lunapark keyfi yaşadı

Çermik ilçesi kırsal mahallelerinden kent merkezine getirilen 119 çocuk, ilk defa sinema keyfi yaşadı. Lunaparkta doyasıya eğlenen çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.

Haberler 05.05.2017 - 07:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, çermik ilçesinin krsal mahallelerinden Artuk, Aa eyhler, Bayrba, Günaan, kiçeltik, Karacaveren, Keklik, Pnarl ve Yiitlerdeki ilkokullarda eitim gören 119 örenci için lunapark ve sinema etkinlii düzenledi. 6-9 ya aras ilkokul örencileri, Büyükehir Belediyesinin temin ettii servis araçlaryla ilçeden eitmenler eliinde kent merkezine getirildi. çermikli çocuklar, ilk olarak Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde konuk edildi. Sinema salonunda eitmenler, sinema sanat ve film izleme kurallar hakknda miniklere bilgiler verdi. Animasyon türünde 80 dakikalk Cesur Kahramanlar filmini beyaz perdede izleme ans bulan çocuklar, oldukça keyifli anlar geçirdi. Sinema gösteriminin ardndan çocuklara öle yemei ikram edildi.

Keyifli bir gün geçirdiler

Kültür ve Kongre Merkezindeki film gösteriminden sonra çocuklar, servis araçlaryla Kayapnar ilçesinde bulunan Medland Lunaparka götürüldü. lk defa lunapark heyecann yaayan çocuklara ücretsiz oyun gruplarndan faydalanabilmeleri için jetonlar datld. Eitmenler eliinde lunaparkta oyun gruplarndan faydalanan çocuklar, oldukça mutlu ve keyifli dakikalar geçirdi. Lunaparkta doyasya elenen ve keyifli bir gün geçiren çermikli çocuklar, akam saatlerinde yine servis araçlaryla çermik ilçesine götürüldü.

Ana Sayfaya Git