Mızraklı asfalt çalışmalarını denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı, Jiyan, Baba Tahir ve Dorşin caddelerinin ada içi yollarında yürütülen asfalt çalışmalarını denetledi.

Haberler 10.08.2019 - 12:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Dr. Selçuk Mzrakl, Jiyan, Baba Tahir ve Dorin Caddelerinin ada içi yollarnda yürütülen asfalt çalmalarn inceledi. Yap Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakan Kasm Yalçn, Mzrakl ve beraberindekilere yürütülen asfalt çalmalaryla ilgili bilgi verdi. Asfalt serilen ada içi yollar gezen Bakan Mzrakl çalma yürüten personellere emeklerinden ötürü teekkür etti.

ASFALT çALIMALARI

Denetim esnasnda, çalmalarn devam ettii semtte ikamet eden vatandalar ve esnaf, yol yapmndan dolay Bakan Mzraklya teekkür ederek bundan sonraki çalmalarda baarlar diledi.

Asfaltlama çalmalarnn yapld sokaklarda birçok eitim kurumunun hizmet verdiine dikkat çeken Bakan Mzrakl, bu sebeple yollarn youn ekilde kullanldn, asfaltlama çalmalarnn tamamlanmasnn ardndan yollara uyar levhalar ve araç yavalatc kasislerin yerletirilmesini istedi.

Jiyan, Baba Tahir ve Dorin caddelerinin ada içi yollarnda bir hafta önce balayan asfaltlama çalmalar bugün itibariyle tamamlanacak.

Ana Sayfaya Git