"Maaşsız yaşarız ama vatansız yaşayamayız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından birçok kentte vatandaşlar dövizlerini bozdurmak için seferber olurken, dolar ve eurosu olmayan Diyarbakırlı devlet memuru Burhan Gül, sosyal medya hesabından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na mesaj atarak bir aylık maaşını almak istemediğini duyurdu.

Haberler 14.08.2018 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABD ile yaanan kriz sonrasnda, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann yastk altndaki dolar ve eurolarnz bozdurun çarsnn ardndan birçok vatanda döviz bürolarna akn etti. Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor ube Müdürü Burhan Gül de dolar ve eurosu olmad için bir nebze de olsun destek ve örnek olmak amacyla bir aylk maan almamaya karar verdi. Sosyal medya hesabndan Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoluna mesaj atan Gül, Maasz yaarz ama vatansz yaayamayz diyerek bu ay alaca maa istemediini duyurdu.

Herkesin elini tan altna koymas lazm

Herkesin elini tan altna koymas gerektiini belirten Spor ube Müdürü Gül, unlar kaydetti:

Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann, yastk altndaki dolarlarnz bozdurup ülke ekonomisine katkda bulunun diye bir çars vard. Benim de dolar ve altnm yok ama maam var. Ülkeme destek olmak amacyla maam bu ay almak istemiyorum. Sosyal medya araclyla Spor Bakanmz Muharrem Kasapolu ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykana bu ay maa almak istemediimi duyurdum. Bu ülke batarsa hep birlikte batarz. Cumhurbakanmzn dedii gibi, Bu gemide birlikte varz. Hepimizin elini tan altna koymas lazm. Vatan gidince ne maa kalyor ne i kalyor ne aile kalyor. Irakta, Suriyede, Libyada bunun birçok örnei var. Bu yüzden bizim de vatanmza sahip çkmamz lazm. Biz maasz bir ay, iki ay yaayabiliriz ama vatansz yaayamayz. Bu konuda i adamlarna, mülki amirlerine, devlet memurlarna da büyük görevler düüyor. nallah herkes gerekli destei verir

Ana Sayfaya Git