Mardin-Kızıltepe Battı Çıktı Projesinde sona doğru

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürülüğü işbirliğiyle hayata geçirilen MardinKızıltepe Battı Çıktı Projesinde sona doğru gelindi

Haberler 12.07.2018 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda görevlendirme yaplan Mardin Büyükehir Belediyesi ve Karayollar Genel Müdürülüü ibirliiyle hayata geçirilen MardinKzltepe Batt çkt Projesinde sona doru gelindi.

Mardin Valisi ve Büyükehir Belediyesi Bakanvekili Mustafa Yaman, yapt açklamada, MardinKzltepe Batt çkt Projesinde sona doru gelindiini belirtti.

Ramazan Bayramnda batt çkty ksmen açtklarn anmsatan Vali Yaman, Batt çkt da artk sona doru geldik. Bayram esnasnda ksmen açtk. Drenajlarn eksik kalan yerleri var, onlarn çalmalarn yapyoruz. Diyarbakr tarafndan gelince sol aksn alt yap çalmalarn yapyoruz. Ksa süre içerisinde tamamlamay hedefliyoruz. diye konutu.

Batt çktnn bitmesiyle ehir trafii büyük ölçüde rahatlayacak. diyen Yaman, iki çevre yolunun müjdesini verdi.

ki çevre yolunun proje çalmalarnn ksa sürede biteceini aktaran Yaman, öyle devam etti:

Mardin Artuklu ve Mardin Kzltepe çevre yolu için Karayollar Genel Müdürlüü ile toplantlarmz yaptk. nallah bu projeleri hzla bitireceiz. Bitirdikten sonra Karayollar Genel Müdürlüünde ihalesini de yapacaz. Mardin, çevre yollarna kavuacak.

Ana Sayfaya Git