Mardin'de belediye çalışmaları

MARDİN İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 180 kırsal mahalleye çocuk parkı yapacak. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, kent genelinde çocuklara yönelik yaptıkları çalışmaların, "Çocuk gülerse şehir güler" projesi kapsamında yapıldığını belirtti.

Haberler 04.10.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandalarn ümit ettii bir Mardini tesis etmek için çaba verdiklerini anlatan Yaman, Bu nedenle her ya grubuna hitap eden projelere ve ilimizin sorunlarn kökten bitirecek ilere imza atmaktayz. Biz bütün planlamalarmz geleceimizin teminat olan çocuklarmz için yapmaktayz. Onlarn daha güzel bir ehirde, fiziken ve manen güçlü büyümesini hedeflemekteyiz. ifadelerini kulland.

Yaman, kentin her bölgesinde çocuklara mutluluk verecek çalmalara hz verdiklerini vurgulayarak, unlar kaydetti:

Kentimizde çocuklarmzn daha güzel vakit geçirebilmeleri ve sosyal olmalarna olanak salayan parklarn yapmn önemsemekteyiz. Bu nedenle il merkezinde olduu gibi krsal mahallelerimizde yaayan çocuklarmz da düünmekteyiz. lk etapta toplam 180 krsal mahalleye park yaplarak burada yaayan çocuklarmza hediye edilecek. Bu balamda çalmalarmza baladk.

Ana Sayfaya Git