Mardin'deki terör saldırısı

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı önünde nöbet tutan güvenlik görevlileri ile polis lojmanlarına yönelik saldırının ardından başlatılan soruşturma kapsamında 9 kişi yakalandı.

Haberler 02.11.2016 - 08:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde, AK Parti Kzltepe lçe Bakanl önünde nöbet tutan güvenlik görevlileri ile polis lojmanlarna yönelik terör saldrsna ilikin 9 kii gözaltna alnd.

Alnan bilgiye göre, l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, 30 Ekim akam AK Parti ilçe binas önünde nöbet tutan polisler ve Tepeba Mahallesindeki polis lojmanlarna teröristler tarafndan el yapm patlayc ve uzun namlulu silahlarla yaplan saldrnn ardndan balatlan soruturma kapsamnda ilçedeki baz adreslere operasyon düzenledi.

SALDIRININ FAALLER M?

Operasyonda, saldrlarla balantl olduu belirlenen 9 üpheli gözaltna alnd. üphelilerin ev ve i yerlerinde yaplan aramalarda ise çok sayda örgütsel doküman ele geçirildi.

Teröristler tarafndan AK Parti lçe Bakanl önünde nöbet tutan güvenlik görevlileri ve Tepeba Mahallesindeki polis lojmanlarna el yapm patlayc ve uzun namlulu silahlarla ate açlmt. Saldrda, AK Parti ilçe binas önünde nöbet tutan 3 güvenlik görevlisi yaralanmt. Kzltepe Devlet Hastanesinde tedavi altna alnan yarallarn hayati tehlikesi bulunmad açklanmt.

Ana Sayfaya Git