Mardinli ödüllü kuaföründen anlamlı proje

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve uluslararası alanda katıldığı kuaförlük ile saç ve tasarım yarışmasında kupa alan Yusuf Aydın, işsiz olan ve meslek öğrenmek isteyen 10 gence meslek öğretmek için kolları sıvadı. Aydın, bu 10 kişiye belgelerini alana kadar maddi ve manevi destek sağlayacağını söyledi.

Haberler 27.08.2020 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepe Ali Erta Caddesi üzerinde 15 metrekarelik bir dükkanda 15 yla yakn kuaförlük yapan Yusuf Aydn, bununla yetinmeyip kendini gelitirdi. Saç tasarm alannda eitimler alan Aydn, ksa sürede Mardinin tannan kuaförleri arasnda yerini ald. Kuaför Aydn, Türkiyede düzenlenen yarmada ilk 30a girerek Türkiyeyi Avrupada temsil etme ansn elde etti. Aydn ekibiyle birlikte 14-15 Nisan 2019da 17 ülkenin katlmyla Ukraynann Kiew ehrinde düzenlenen dünya kuaförler yarmasnda en iyi saç ve tasarm alannda 3üncülüü elde etti. Arnavutlukun bakenti Tiranda 2ncilik olmak üzere 5 ayr dalda Türkiyeye kupalar getirmeyi baard. Aydn imdi de meslek örenmek isteyen gençler için bir sosyal sorumluluk projesi balatt. Aydn, meslek örenmek isteyen 10 gence kuaförlük eitimleri verecek. Aydn, bu 10 kiiye belgelerini alana kadar maddi ve manevi destek salayacak.

Sosyal sorumluluk projesi hakknda bilgi veren Aydn, Mardin halkna çok güzel projelerle hizmet edeceim. Bu projemden ilki maddi imkan olmayan ve kuaförlük mesleini örenmek isteyen 10 gencimize ücretsiz eitimler vereceim. Belgelerini alana kadar onlara olan desteim devam edecek. Sosyal sorumluluk kapsamnda elimi tan altna sokuyorum. Bu projemin bata Mardindeki kendi meslektalarma daha sonra Türkiyedeki meslektalarma örnek olmasn istiyorum. Bu proje için herkesten destek bekliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git