Mavi bebek tehlikesi!

Çocukları ve gençleri tehlikeli bir psikolojiye sürükleyen Mavi Bebek oyunu tıpkı Mavi Balina gibi çocukların psikolojisini bozup intihara sürüklüyor.

Haberler 07.07.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mavi bebek oyununda çeitli talimatlarla çocuklara yalarnn kaldramayaca düzeyde bir korku yaatlyor. Momo oyunundan sonra çocuklar tehlikeye sokan Mavi Bebek oyunu ile ilgili bilgiler veren Uluslararas Sosyal Medya Dernei Bakan Engin Dinç, ailelere önemli uyarlarda bulundu.

MAV BEBEK OYUNU NEDR?

Mavi bebek oyunu bir efsaneden türetilmi sanal bir oyundur. Fiziksel tepkiye bal olan bu oyun, banyoda oynanan bir oyundur. Banyoda kjlar kapatarak oynanan bu oyunda efsaneye göre, elinizde telefonu salladktan sonra kolunuzda bir arlk hissetmeye balyorsunuz. Yine bir efsaneye göre bebein trnaklar çocuun koluna batyor. Oyunda mavi bebein annesi oyuncuya sesleniyor bebeimi brak diye. Oyunu o noktadan sonra brakmayan çocuklarn akl salnda ciddi problemler ortaya çkabiliyor.

Momonun oynanmas için gizli balantlar gerekiyordu fakat mavi bebek oyunu çocuklara facebook ve Instagram üzerinden ulaabiliyor. çocuklar korkutmak üzerine tasarlanm bu oyunda 13-18 ya aras büyük çocuklar da etkisi altna ald örenildi.

MAV BEBEK NEREDEN çIKTI?

Efsaneye göre banyonun n kapatp banyoya girmeli, sonra da aynada gözlerinize bakarak ellerinizde bir bebek varm gibi sallamanz sonra da 13 kere blue baby demeniz gerek. Eer hata yapmazsanz her seferinde kollarnzda bir arlk hissedeceksiniz ve bu giderek arlaacak. Kolunuzdaki görünmez bebek kollarnz çizmeye balayacak ve trnaklar kollarnza batacak. 13. kez blue baby dediiniz zaman bebei hemen atp kaçmanz gerek. Eer kaçmazsanz aynada korkunç bir kadn çkacak ve BEBEM BANA VER!!! diye baracak ve ayna krlacak .Eer hala orada durmaya devam edersiniz sizi delirtebilir ya da öldürebilir.

Bu ekilde çocuklara talimat vererek anksiyete ve korkuya neden olan oyun, çocuklar intihara sürükleyebiliyor.

Ana Sayfaya Git