Mavi kapak topluyor?

BATMAN Batman'ın Sason ilçesinde faaliyet yürüten özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler, bedensel engelli arkadaşlarına tekerlekli sandalye alabilmek için öğretmenleri eşliğinde mavi kapak topladı.

Haberler 09.03.2020 - 11:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sasonda özel eitim ve rehabilitasyon merkezinde eitim gören engelli örenciler, bedensel engelli arkadalar için anlaml bir kampanyaya imza att. Örenciler, arkadalar için öretmenleri ile birlikte mavi kapak toplad. Faaliyete katlan engelli örencilerin topluma ve çevrelerine yararl iler yapabildiklerini göstermek ve örencilerin güvenlerini artrmak için kapak toplama projesine baladklarn ifade eden özel eitim uzman Ömer Aslan, toplanan kapaklarla rehabilitasyon merkezinde eitim gören bedensel engeli örencilere tekerlekli sandalye alacaklarn söyledi.

MAV KAPAK TOPLUYOR

Aslan, Bu projeyle ortopedik engelli örencilerin tek bana hareket etmelerini, özgürce gezmelerini, alveri yapabilmesini ve yaad dünyay kefetmesini salayabilmek için tekerlekli akülü sandalye kavuturmay hedefliyoruz. Bu fikri engelli örencilerimizle paylatmzda onlarda çok sevindiler. Hemen örencilerimizle birlikte kapak toplamaya baladk. Ksa bir süre içinde 3 çuvaldan fazla kapak topladk. En ksa zamanda topladmz kapaklar geri dönüüm tesislerine göndererek elde edeceimiz gelir ile u anda akülü ve manuel tekerlekli sandalyesine kavumay bekleyen bedensel engelli örencilerimize sandalyelerini alacaz dedi.

Ana Sayfaya Git