Mehmetçik hayalini gerçekleştirdi

Diyarbakır'da, İl Jandarma Komutanlığınca, İstanbul Bahçelievler Belediyesi desteğiyle bedensel engelli bir gence akülü sandalye hediye edildi.

Haberler 23.11.2019 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr l Jandarma Komutanl ekiplerinin giriimleri sonucu çüngü ilçesinde yaayan 20 yandaki engelli gence stanbul Bahçelievler Belediyesi tarafndan akülü sandalye gönderildi.

Diyarbakr l Jandarma Komutanl görevlileri, 3 yanda geçirdii ateli hastalk sonucu yataa mahkum kalan Serhat Ylmazn baka bir engelli vatandan akülü sandalyesine bindiinde yaad mutluluu gördü. Bunun üzerine harekete geçen jandarma görevlileri, stanbul Bahçelievler Belediyesi ile irtibata geçti. stanbul Bahçelievler Belediye Bakan Hakan Bahadr ile görüen Serhat, kendisine akülü tekerlekli sandalye göndermesini istedi. Bakan Bahadr da serebral palsi hastas olan Serhatn bu isteine kaytsz kalmayarak, çüngüe akülü tekerlekli sandalye gönderdi.

Mehmetçik Serhata akülü sandalyesini ulatrd

Belediye Beyaz Masa üzerinden Bakan Bahadra ulalmasnn ardndan Serhata biri akülü olmak üzere iki adet sandalye gönderildi. Serhata akülü arac, çüngü lçe Jandarma Komutanl personeli aracl ile teslim edildi. Bakan Bahadr tarafndan Serhata tekerlekli sandalyelerle birlikte günlük ihtiyaçlarn karlarken kullanaca dier araçlar da ulatrld. Fanatik Galatasaray taraftar olan Serhata jandarma ekipleri tarafndan ayrca takm formas hediye edildi.

Mutluluu gözlerinden okunan Serhat, görüntülü görütüü Bakan Bahadra teekkür etti.

Ana Sayfaya Git