Meles çayında cesedi bulundu

İZMİR merkez Konak İlçesi Meles Çayı'nda 15 Haziran'da cesedi bulunan 24 yaşındaki Mahmut Güden, kimlik tespitinin ardından memleketi Mardin'in Derik İlçesi'nde toprağa verildi. Baba İbrahim Güden, oğlumun ölü bulunduğu yerden bir hafta önce de başka bir gencin daha cesedinin çıkarıldığını belirtirek, "Devletten oğlumun ölümünü aydınlatılmasını istiyoruz" dedi.

Haberler 28.06.2017 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ailesiyle birlikte 30 yldan beri Manisann Turgutlu lçesinde yaayan Mahmut Güden, 15 Haziran günü Konak lçesindeki Meles çaynda ölü bulundu. Adli Tp Kurumunda yaplan otopsinin ardndan vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan Güdenin ailesini arayan polis, aileye bir türlü ulaamad. Baba brahim Güden, internetteki bir haber sitesinde okuduu haberle olunun öldüünü duyup zmirde polise bavurunca kimlik tespitinden sonra cenaze aileye verildi.

SU BRKNTS FAZLA DEL

Memleketi Mardinin Derik lçesine getirilen Mahmut Güdenin cesedi, bayramn son gününde aile mezarlnda gözyalar arasnda topraa verildi. Defin sonras konuan baba brahim Güden unlar söyledi:

25 Haziranda internet haberlerini okurken, böyle bir habere rastladm. Bunun üzerine zmir Adli Tp Kurumuna bavuruda bulunmak üzere zmire gittik. Olumu tehis ettim, ardndan zmir Adli Tp Kurumundan cenazemizi alp, Derik lçesinde defnettik. Olumun ölü bulunduu Meles çay su birikintisi fazla deil. Olumun ölümünü üpheli buluyorum. Olumun ölü bulunduu yerden bir hafta sonra baka bir gencen cesedi çkarld. Devletten olumun ölümünü aydnlatlmasn istiyoruz. Allah kimseye evlat acsn vermesin, genç yata hayatnn baharnda gitti olum.

Ana Sayfaya Git