Memura giyecek şarttı değişti!

"Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haberler 21.01.2018 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Buna göre, yönetmeliin ekli 2 sayl cetvelinin Emniyet Hizmetleri Snf bölümünün 1 numaral sras ile Yardmc Hizmetler Snf bölümünün 2 numaral srasnda deiiklik yapld, Yardmc Hizmetler Snf bölümünün 1 numaral sras yürürlükten kaldrld.

Emniyet Hizmetleri Snfndaki memurlara 2si yazlk, 2si klk olmak üzere 4 pantolon, 3 tiört, 2 klk gömlek, 2 gömlek alt tiört, bir çift ayakkab, bir çift bot, bir mont, bir kazak, bir eldiven, 2 kravat, bir parka, bir termal içlik, biri yazlk, biri klk olmak üzere 2 kep, bir bel kemeri, bir teçhizat takm ve bir örgü balk verilecek. Bu ürünlerin kullanm süreleri 1 ila 10 yl arasnda deiiyor.

YARDIMCI SINIFLARDAK MEMURLAR

Yardmc Hizmetler Snfndaki memurlar ise yünlü kumatan bir takm elbise veya tayyör ve bir çift ayakkab alacak. Bu ürünlerin birer yllk kullanm süresi bulunuyor.

Emniyet Hizmetleri Snfnda görevli personele tören veya özel günlerde giyilmek üzere ayrca 5 ylda bir takm elbiselik, apkalk, paltoluk veya pardösülük kuma, bir beyaz gömlek ve bir çift tören ayakkabs, isteyen kadn personele her yl 2 desensiz kuma balk datlacak.

Ayrca yönetmeliin dipnot bölümünde yer alan sualt grup amirliinde görevli balk adam ifadesi kurbaa adam olarak deitirildi.

Ana Sayfaya Git