Mera katliamı

Muş'ta mera anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Haberler 04.07.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkeze bal Aayongal köyünde iki aile arasnda mera yüzünden balayan tartma, silahl kavgaya dönütü. Kavgada ayn aileden Yücel, Fevzi ve Nevzat Gün ile Sadk Akan hayatn kaybetti, Kasm, Sinan ve Abdülhalik Akan ile Servet, Halit, Gülten ve Yücel Gün ile bir kii yaraland. Yarallar, Mu Devlet Hastanesine kaldrld.

Muta mera anlamazl nedeniyle iki aile arasnda çkan tartma kavgaya dönütü. Silahl kavgada 4 kii öldü, 8 kii yaraland.

Olay, Mu merkeze bal Aa Yongal Köyünde bugün meydana geldi. Aa Yongal Köyünde Gün ile Akan aileleri arasnda çkan tartma ksa sürede kavgaya dönütü. Silahlarn da kullanld kavgada, 8 kii yaraland.

4 ÖLÜ, 8 YARALI

Yarallar ambulanslarla Mutaki Devlet Hastanesine kaldrld. Yarallardan durumlar ar olan Sadk Akan ile Yücel Gün, Fevzi Gün, Nevzat Gün yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Servet Gün, Halit Gün, Gülten Gün ile Kasm Akan, Sinan Akan, Abdulhalik Akan ve ismi henüz tespit edilemeyen 2 kiinin tedavisi sürdürülüyor. Güvenlik güçleri köy ve hastanede youn güvenlik önlemi ald. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git