Merdivenler renkleniyor

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesinin desteğiyle üniversite öğrencilerinden oluşan Genç Gönüllüler Topluluğu, kentteki merdivenleri boyuyor.

Haberler 01.04.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Topluluk üyeleri, belediyenin destekleriyle kentteki merdivenleri boyayarak farkndalk oluturmak istiyor.

Genç Gönüllüler Topluluu Bakan Ahmet Doan Kilis, topluluk olarak toplum yararna çalmalar kapsamnda halkn youn olarak kulland merdivenleri boyadklarn söyledi.

Gençler olarak görsellie önem verdiklerini kaydeden Kilis, merdivenlerin rengarenk ve iç açc olmasn istediklerini, bu konuda çalmalarnn sürdüü belirtti.

MRDVENLER RENKLENYOR

Vatandalarn çalmalarna destek verdiini ifade eden Ahmet Doan Kilis, Her eyi devletten beklemeyelim, herkes evinin önünü temizlesin ve renklendirsin. Herkes bu bilinçte olursa, kentimiz çok daha güzel olur. Toplum yararna yaptmz bu çalmalar farkndalk oluturmak amacyla devam edecektir. dedi.

Siirt Belediyesinde sosyolog olarak görev yapan Servet Klç ise belediye olarak daha temiz bir Siirt için çeitli çalmalar yürüttüklerini kaydetti.

Gençlerden oluan topluluun belediyeden talepte bulunduunu, bu güzel çalmaya kaytsz kalmayarak destek saladklarn aktaran Klç, Belediye olarak Siirtte farkllk oluturabilecek bu tarz güzel çalmalara desteimiz devam edecektir. diye konutu.

Topluluk üyesi Merve Argun da belediyenin sunduu maddi imkanlarla merdivenleri boyamaya baladklarn, gençler olarak bu ii gönüllü yaptklarn, kente katk salamak istediklerini aktard.

Etkinlii memnuniyetle karladn kaydeden vatandalardan Sevim Yldrm da gençlerin çalmasnn çok güzel olduunu, merdivenlerin rengarenk olduunu anlatt.

Esnaf Halil Ergin ise gençlerin belediye desteiyle böyle bir etkinlik yapmasnn güzel olduunu, böyle güzelliklerin artarak devam etmesi gerektiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git