Meteoroloji'den 52 ile uyarı

Meteoroloji; İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil olmak üzere 52 il için yağış ve fırtına uyarısında bulundu.

Haberler 29.11.2021 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji Genel Müdürlü Ege, Bat Akdenizin iç kesimleri, ç Anadolu, Karadeniz ve Marmarada, yarn sabah saatlerinden itibaren kuvvetli frtna ve ya bekliyor.

Yaplan duyuruya göre, yarn sabah saatlerinden itibaren rüzgarn güney ve güneybat (lodos) yönlerinden bat kesimlerden balamak üzere Güney Ege, Bat Akdenizin iç kesimleri, ç Anadolu ve Karadenizde kuvvetli ve frtna, Marmara bölge geneli ile Kuzey Ege ve Bat Karadenizin batsnda kuvvetli ve tam frtna eklinde esecei tahmin ediliyor.

Pazartesi sabah saatlerinden sonra Marmarann batsndan itibaren görülecek olan saanak ve gök gürültülü saanak yalarn, gece saatlerine kadar Marmara bölge genelinde, Sal (30.11.2021) günü sabah saatlerine kadar ç Ege, ç Anadolunun kuzeybats ile Bat Karadenizde kuvvetli (21-50 kg/m2) olmas bekleniyor.

çat uçmas, ani sel, su baskn, yldrm, aaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doalgaz kaynakl baca gaz zehirlenmesi ve ulamda aksamalara kar dikkatli olunmas istendi.

Meteorolojinin uyar yapt iller ise öyle; Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydn, Balkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, çanakkale, çankr, çorum, Denizli, Edirne, Eskiehir, Giresun, Gümühane, Isparta, stanbul, zmir, Kastamonu, Kayseri, Krklareli, Krehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mula, Nevehir, Nide, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirda, Tokat, Trabzon, Uak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Krkkale, Bartn, Yalova, Karabük ve Düzce.

Ana Sayfaya Git