Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasında, 23 Ekim Pazartesi gece ve 24 Ekim Salı günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ile Bolu ve Düzce çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiği belirtildi.

Haberler 23.10.2017 - 08:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yurt genelinde yeni haftada bat bölgelerinden balamak üzere serin ve yal hava etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan deerlendirmeye göre, Pazartesi ve Sal günü Marmara, Ege, Bat Akdeniz, ç Anadolunun bats ile Bolu ve Düzce çevrelerinde saanak ve yer yer gök gürültülü saanak bekleniyor. Yalarn Marmarann bats, ky Ege ve Bat Akdenizde kuvvetli olaca tahmin ediliyor.

HAVA SOUYACAK

Yal sistem çaramba günü de etkisini sürdürecek. Marmara, Ege, Akdeniz, ç Anadolunun bats ile Bat Karadenizde etkili olmaya devam edecek yalar, Bat Akdeniz ile Marmarann kuzeyinde kuvvetli olacak.

Yal sistem, Perembe günü Marmarann dousu, Karadeniz, ç ve Dou Anadolunun kuzeyi ile Dou Akdenizde, Cuma günü ise Dou Karadeniz ve Dou Anadolunun kuzeydousunda etkili olduktan sonra yurdu terk edecek.

Hava scaklnda yarn önemli deiiklik beklenmiyor. Sal günü yal sistem nedeniyle bat bölgelerde, çaramba günü iç, Perembe günü kuzeydou kesimlerde 4-8 derece azalacak scaklk, Orta ve Dou Karadeniz kylarnda ise Sal ve çaramba günleri güneyli rüzgarn etkisiyle 6-8 derece artacak.

Ana Sayfaya Git