Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre, Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Haberler 21.06.2019 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan duyuruya göre, ülke genelinde havann parçal ve yer yer çok bulutlu, Marmarann kuzey ve dousu, ç Ege, Bat Akdenizin iç kesimleri, Dou Akdeniz, ç Anadolu, Bat Karadenizin iç kesimleri, Orta ve Dou Karadeniz, Dou Anadolunun kuzey ve bats, Balkesir ve Zonguldak çevreleri ile çanakkalenin kuzey ve dou kesimlerinin saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor.

SON DAKKA UYARISI

Yalarn, Marmarann dousu, Dou Karadeniz kylar, Eskiehir, Krehir, Nevehir, Bolu, Düzce, Tokat ve Ordu çevreleri ile Konyann kuzey, Ankarann güneybat, Samsunun dou kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmas öngörülüyor.

Hava scaklnda önemli bir deiiklik olmayaca, scakln ülke genelinde mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarn genellikle kuzeyli, Akdeniz kylar ile güneydou kesimlerde bat ve güneybat yönlerden hafif, ara sra orta kuvvette esecei tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git