Metruk bina korkutuyor!

Silvan ilçesinde bulunan metruk evler, uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline gelirken, vatandaşlar önlem alınmasını istedi.

Haberler 09.01.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan ilçesi Mescit Mahallesi Cihan Caddesi üzerinde bulunan metruk bir ev ile Cami Mahallesi Zembilfor burcunun yannda bulunan

metruk yaplar uyuturucu bamllar tarafnda mesken tutuldu. Vatandalar, söz konusu duruma önlem alnmasn istedi. Uyuturucu madde bamllar tarafndan kullanlan metruk evlerin mahalle sakinleri tarafndan korkuyla karlandn belirten Mescit Mahallesi Muhtar aban Pasl, Mahallemizde bulunan bu metruk evin yklma tehlikesi ile kar karyadr.

METRUK BNALAR

Bunla birlikte ev madde bamllar tarafnda kullanlyor. Buda mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Geceleri bu yüzden mahalle sakinleri korkudan darya çkamayarak caddeyi kullanamaz hale geldiler. Defalarca belediyeye bavuruda bulunmamza ramen bir sonuç alamadk. Mahallemizde bulunan birçok metruk ev belediye tarafndan yklarak arz eden tehlikeyi ortada kaldrd. Ancak bu metruk eve her hangi bir giriimde bulunamad. Bundan iki sene önce metruk evin sahibi ile görüerek bu evin yklmas konusunda görü bildirdik. Ancak evin mahkemelik olduunu bildiren ev sahibi bu konuda her hangi bir ey yapamayacaklarn bize bildirdi. Yetkililerden ricamz bu metruk binann yklp, temizlenmesini istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git