Mevlana Halit Mahallesine Çıkarma

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında Mevlana Halit Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Mahalledeki esnafları ziyaret eden Beyoğlu, mahalle sakinleriyle de görüşerek taleplerini dinledi.

Haberler 05.12.2019 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, youn geçen belediyedeki çalmalarna ramen mahalle ve semt ziyaretlerine hz kesmeden devam ediyor.

Bugüne kadar ehir merkezi ve krsal bölgelerde bir çok yerleim yerini ziyaret ederek vatandalarla bir araya gelen Bakan Beyolu, eski Balar bölgesinde yer alan Mevlana Halit Mahallesine çkarma yaparak mahalle sakinleriyle görütü. Vatandalarn ve esnaflar taleplerini dinleyen, çözüm bekleyen sorunlarla ilgili belediye birimlerine talimat veren Beyolu, mahalle sakinlerinin scak ilgisi ile karlat.

çat Kap Ev Ziyaretlerine Devam

Beyolu,mahalle ziyareti srasnda 410.sokakta ikamet eden çiçek ailesine misafir oldu. Bakan Beyolunun ei Dürdane Beyolunun da katld ev ziyaretinde Beyolunu karlarnda gören ev sakinleri, hem aknlk yaad hem de ziyaretten duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

çocuklarla yakndan ilgilenerek resim çektiren Bakan Beyolu,çat kap misali her yere,insanlarmzn yaad her yere gidiyoruz. Amacmz gidilmedik ev,çalnmadk kap brakmamaktr deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git