Mikrofinans artık çermikte

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu "Amacımız kadınlarımızın hiç kimseye muhtaç olmadan, devletten de yardım beklemeden kendi imkanlarıyla iş yapabilmeleridir"

Haberler 13.11.2019 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çermik ilçesinde Türkiye sraf Önleme Vakf (TSVA) ve çermik Belediyesince dar gelirli kadnlara mikrokredi imkan sunulmas amacyla kurulan Ahmet Kamil Torun çermik Mikrofinans ubesi törenle hizmete açld.

Açla katlan Vakfbank Yönetim Kurulu Bakan Abdülkadir Aksu, Türkiyenin 98inci Mikrofinans ubesini çermik ilçesinde açtklarn belirterek, katklarndan dolay hayrsever Torun ailesine teekkür etti.

Bu güzel ilçemizde kadnlarmzn i hayatna katlabilmeleri, aile bütçesine ve milli bütçeye katkda bulunabilmeleri için onlarla birlikte bu merkezi açyoruz. diyen Aksu, sözlerini öyle sürdürdü:

çERMKE MKROFNANS UBES

Amacmz kadnlarmzn hiç kimseye muhtaç olmadan, devleten de yardm beklemeden kendi imkanlaryla i yapabilmeleridir. Bu ubeye katk sunan Torun ailesi doup büyüdükleri ilçeyi unutmad ve böyle bir hizmete vesile oldular. mkanlar arttkça daha fazla vatandaa hizmet etme arzusu içinde olacaz.

Aksu, Yeni bir model öneriyoruz, üzerinde çallyor. Bu model de yine hiçbir yardm olmadan bankalara mevduat yatran vatandalarmz, kendisine hiçbir yük getirmeden yatrd mevduatn küçük bir ksmn mikrokrediye yatrmas. Böylece biz o yatrlan paralarla mikrokredi uygulamasn geniletmek, ülkemizin her bölgesine her il ve ilçemize birer ube açmak için gayret edeceiz. Üzerinde çalyoruz. Açla, çermik Kaymakam Nazl Demir de katld.

Ana Sayfaya Git