Milletinin değerleriyle vardır

Güzeloğlu, "Polisi en güçlü kılan faktör milletin içerisinden çıkması, milletin değerleriyle buluşması ve millete ait olmanın gururunu en yüce değer olarak taşımasıdır." dedi.

Haberler 10.04.2018 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, 10 Nisan Polis haftas nedeniyle mesaj yaymlad. Güzelolu, 173 yllk geçmie sahip olan Polis tekilatnn toplumun can ve mal güvenliinin garantisi olduunu söyledi.

Güzelolu mesajnda u ifadelere yer verdi.

Türk Polis Tekilatmz, 10 Nisan 1845 ylndan bu güne kadar 173 yl boyunca, toplumun huzuru ve refah, vatandalarmzn can ve mal güvenliini salamak konusunda gösterdii üstün baar ve çalma azmiyle milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmann hakl onurunu tamaktadr.

MLLETN DEERLERYLE

Devletimizin müstesna kurulularndan biri olan Türk Polis Tekilatm personel, araç, gereç ve teknik donanm açsndan da oldukça güçlü bir yapya kavumutur. Tüm bu yapsal deiikliklerin ve teknolojik iyiletirmelerin ötesinde aslnda Türk Polisini en güçlü klan faktör milletin içerisinden çkmas, milletin deerleriyle bulumas ve millete ait olmann gururunu en yüce deer olarak tamasdr. çinden çkt milletinin bir ferdi olarak herkese yardm elini uzatan polislerimiz, sorunlarn çözülmesi noktasnda insiyatif almakta, kimi zaman da her düzeydeki sorunda bir çözüm merci olarak öne çkmaktadr.

CAN VE MAL TEMNATI

Kurulduu günden bu yana tüm tekilat mensuplar devleti ve milleti için cann ortaya koymaktan çekinmeden çalmaktadr. Mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin her bir köesinde vatandalarmzn can ve mal güvenliini salayan Polislerimiz, Devletimizin bekas için de terör örgütlerine kar içeride ve darda verdiimiz mücadelede önemli görevler üstlenerek baarl ilere imza atmlardr. Polis Tekilatmzn her bireyi verilen her görevi eref ve namus sayp, görev verilen her yerde anl bayramz dalgalandrmlardr.

Bu duygu ve düüncelerle ülkemizin her köesinde bu onurlu görevi büyük bir özveri ve insan sevgisiyle yerine getiren emniyet tekilatmzn bu anlaml gününü kutluyor, vatan ve milleti uruna canlarn veren aziz ehitlerimizi rahmet ve minnetle anyor, gazilerimize ükranlarm sunuyorum.

Ana Sayfaya Git