Milletvekili Ören: Vatandaşlar gösterdikleri tepkilerde haklıdır

Siirt-Batman karayolunda yaşanan trafik kazalarına ilişkin açıklamada bulunan Siirt Milletvekili Osman Ören, vatandaşların gösterdikleri tepkilerde haklı olduklarını söyledi.

Haberler 18.07.2018 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt-Batman karayolunda yaanan ölümlü ve yaralanmal trafik kazalar nedeni ile açklamada bulunan Siirt Milletvekili Osman Ören, vatandalarn karayoluna dökülen mcrlardan dolay yaanan kazalara gösterdikleri tepkilerde hakl olduklarn belirterek, en geç 2019 ylna kadar yola beton asfalt döküleceini söyledi.

HALKIMIZ TEPKDE HAKLILAR

Siirt Milletvekili Ören, Vatandalarn SiirtBatman Karayoluna dökülen mcrlardan dolay yaadklar maduriyetin farkndaym ve gösterdikleri tepkilerinde onlar hakl buluyorum. Sosyal medya üzerinden ahsma kar çok haksz yorumlar yaplyor. Ben daha yeni görevime baladm ve özellikle yaanan kazalardan dolay çok üzgünüm. Ama Siirt halk bunu iyi bilsin ki ben bu iin peindeyim ve SiirtBatman Karayolunun 2019da tamamlanmas için ihale yaplm durumda ve nallah 2019da beton asfalt dökülerek bu sorun çözülecek. dedi.

Ören, açklamasnn devamnda, Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile görümemizden sonra Karayollar Genel Müdürlüüyle irtibata geçerek yol hakknda bilgi aldk. Daha sonra bana açklamada bulunan Özdemir, mcrl yol istemediklerini ve 2019 ylnda beton asfalt ihalesinin yaplmas için Karayollar Genel Müdüründen söz alacan açklad. ifadelerini kulland

Ana Sayfaya Git