Minik kalplere dokundular

DİCLE Üniversitesi Genç Yaklaşım Kulübü öğrencileri 'Minik Kalplere Dokunuş' projesi kapsamında, Ergani ilçesinin Otluca Köyü ilkokulu öğrencilerine hediyeler verdi, palyaço kılığına girip eğlendirdi.

Haberler 09.01.2018 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Dicle Üniversitesi Genç Yaklam Kulübü, krsaldaki örencileri sevindirmeyi sürdürüyor. Minik Kalplere Dokunu projesi kapsamnda, ilk etapta geçen aylarda Silvan ilçesindeki çukurkaynak lkokulunda 62 örenciyi sevindiren kulüp üyeleri, ardndan ayn ilçenin Yiityolu köyündeki Doktor lhan Koçtürk lköretim Okulundaki 236 örenciye ulat.

MNK KALPLER

Viranehir ilçesindeki Artr lkokulundaki 58 örenciyi de hediyeleriyle sevindiren Genç Yaklam Kulübü örencileri, son olarak Ergani ilçesinin Otluca köyüne gitti. Beraberlerinde bot, mont, bere, eldiven, atk, oyuncak, kitap ve krtasiye malzemeleri götüren örenciler, okuldaki 30 örenciye hediyelerini teslim etti. Ardndan çocuklarla snf içinde ve dnda çeitli oyunlar oynayan kulüp üyeleri, palyaço klna da girerek örencileri elendirdi. Örencilerin aileleri de kulüp üyesi örencileri misafir ederek, çeitli ikramlarda bulundu. Minik örenciler, daha sonra abla ve aabeylerini öperek uurlad.

OKULLARA MKAN

Genç Yaklam Kulübü Sözcüsü Leyla Erdoan, bundan sonraki duraklarnn Mardinin Dargeçit ilçesindeki okullar olduunu belirterek, Köy okullarndaki kütüphanelerin kitap saysn artrmak ve örenciler tarafndan etkin kullanmn salamay da amaçlyoruz. Yeni veya kullanlm kitaplarn toplanmas için de çalma balattk. Dicle Üniversitesi Öretim Üyesi ve Kulüp Danman Yrd. Doç. Dr. Ömer Ergünün de desteiyle güzel iler yapmaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git