Miraç bebek, kalp nakli yapılmazsa ölecek

Siirt Belediyesi'nde taşeron firmaya bağlı temizlik işçisi olarak çalışan Aydın Baykara'nın, 8 ay önce kalp rahatsızlığı ile dünyaya gelen Miraç adını verdikleri bebeği, kalp nakli yapılmaması durumunda ölecek.

Haberler 09.08.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remziye ve Aydn Bayraka çiftinin salkl olan 3 çocuundan sonra 4üncü çocuu olarak dünyaya Miraç adn verdikleri bebein 7 aylk olunca kalp rahatszl olduu ortaya çkt. Siirt ve Batmandaki hastanelerde tedavi gören Miraç bebek, son olarak stanbulda özel bir hastaneye sevk edildi. Baba Baykara, minik Miraç stanbula götürdü. Özel hastanede yat ücretini karlamaya maddi durumu yetmedii için bir akrabalarnn evinde kalan Baykara, 45 gün boyunca Miraç bebei hastaneye götürüp getirdi. Bebeinin kalp nakliyle yaama ansnn olabileceini, bunun maliyetinin de 100 bin lira olduunun söylendiini belirten baba Baykara, Miraç bebei alarak Siirte döndüünü kaydetti.

Miraç bebein annesi 46 yandaki Remziye Baykara da, çocuunun gözlerinin önünde eridiini ve birçok doktora gitmelerine ramen bir çare bulunamadn söyledi.

Ana Sayfaya Git