Miss Turkey 2017 güzelinin tacı “15 Temmuz” paylaşımı nedeniyle geri alındı

MISS Turkey 2017 organizasyonu yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.

Haberler 23.09.2017 - 11:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyolu stiklal Caddesindeki Grand Pera Emek Sahnesinde önceki gün gerçekleen organizasyonda Miss Turkey World güzeli seçilen Itr Esenin sosyal medya paylamlar arasnda görülen bir tweeti inceleyen organizasyon yetkilileri, paylamn Esen tarafndan yapld kanaatine vard.

TAçI GER ALINDI

Esenin tacnn geri alnacan açklayan Miss Turkey Bakan Can Sandkçolu, Üzülerek duyuruyoruz ki bu tweetin Itr Esen tarafndan atld kanaatine varlmtr. Kurulu amac Türkiyeyi dünya çapnda tantmak ve imajna katkda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonunun böyle bir paylam kabul etmesi mümkün deildir ifadesini kulland. Itr Esenin tacnn, 15 Temmuz ile ilgili çirkin bir paylam nedeniyle alnd örenildi.

Itr Esenin tacnn geri alnmasnn ardndan jüri puanlamasna göre ikinci olan Asl Sümenin birinci, puan sralamasnda üçüncü olan Pnar Tartann ikinci, dördüncü srada olan Yasemin çoklarn ise üçüncü olduu bildirildi.

Yeni sonuçlara göre Türkiyeyi çin Halk Cumhuriyetinde düzenlenecek Miss Worldde Asl Sümen, Amerika Birleik Devletlerinde yaplacak Miss Universede Pnar Tartan, Polonyoda gerçekletirilecek Miss Supranationalda Yasemin çoklar temsil edecek.

Ana Sayfaya Git