Miting dönüşünde kaza geçirmişlerdi

Hakkari yolunda, polislerin taşındığı midibüs ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren Talat Kaya ve Hasan Kahraman'ın cenazeleri, toprağa verildi. Yaralı 15 kişinin ise hastanelerdeki tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi.

Haberler 13.03.2019 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, önceki gün öle saatlerinde, Van- Hakkari yolunun 20nci kilometresindeki Gürpnar kavanda meydana geldi. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Hakkarideki program için Vandan yola çktklar belirtilen polislerin tand, sürücüsünün ismi ve plakas örenilemeyen midibüs ile sürücüsünün ismi bilinmeyen 65 V 4634 plakal yolcu minibüsü çarpt.

POLS MNBÜSÜ çARPMITI

Kazada 6s polis 17 kii yaraland. Yarallar, ihbarla gelen salk salk görevlilerince ambulanslarla Van Yüzüncü Yl Üniversitesi Dursun Odaba Tp Merkezi ile Van Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Yarallardan hayati tehlikesi bulunan yolcu minibüsündeki Talat Kaya ve Hasan Kahraman, doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamad. Kaya ile Kahramann cenazeleri, dün akam saatlerinde topraa verildi. Tedaviye alnan 15 yaralnn ise hastanelerdeki tedavisinin sürdürüldüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git