Muhtaç ailelere yardım

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin ilçesindeki yardıma muhtaç aileye gıda ve giysi yardımında bulundu.

Haberler 12.12.2016 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanlnn, k nedeniyle yardma muhtaç ailelere yönelik balatt yardmlar sürüyor.

çalmalar kapsamnda, Sosyal Hizmetler Daire Bakan Hüsnü Bengin Efetürk, beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü çalanlaryla Nusaybin ilçesindeki Yeni Turan mahallesinde yaayan Kurumaz ailesini ziyaret etti.

Efetürk, ziyaretin ardndan yapt açklamada, Kurumaz ailesinin harabe evde yaadn belirterek, öyle konutu:

Mardin Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekilimiz Mustafa Yamann talimatyla Hizni Kurumaz ve ailesine ziyarette bulunduk. Aileye valimizin selamlarn ilettik. Belediyemiz tarafndan aileye gda, giyim, battaniye ve soba bata olmak üzere tüm aile fertlerine klk giyim yardmda bulunduk. K rahat geçirmeleri için Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekilimiz Yamann talimatyla aileye her türlü yardmlarmz devam edecektir. Bugün olduu gibi hafta içi ve hafta sonu mesai mefhumu olmadan en ücra köelerdeki vatandalarmza devletimizin efkat elini ulatracaz.

Ev sahibi Hizni Kurumaz ise kendilerine yaplan yardmdan dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git