Muhtar Saati uygulaması başladı

İl Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Muhtar Saati uygulaması kapsamında dün öğleden sonra muhtarlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Haberler 24.10.2019 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Randevu ve talep olmadan her çaramba günü saat 14.00 ile 16.00 arasnda muhtarlarla bir araya gelmek için organize edilen Muhtar Saati uygulamas dün itibariyle startn ald. Büyükehir Belediyesi Toplant Salonunda gerçekleen bulumaya Güzelolu ile birlikte Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Erylmaz, DSK Genel Müdür Vekili Ahmet Naci Helvac, Devlet Su leri 10. Bölge Müdürü Veysi Kanat, Karayollar 9. Bölge Müdürü Ökke Ceylan, Büyükehir Belediyesi ve DSK Genel Müdürlüü daire bakanlar, Diyarbakr l Milli Eitim, l Salk ve l Tarm müdürleri ve muhtarlar katld.

MUHTARLAR SORUNLARI ANLATTI

Güzelolu bakanlnda yaplan toplantda, muhtarlar sorunlarn dile getirerek çözüm yollar tartld. Muhtarlarn mahallelerindeki altyap, su, yol gibi eksikleri aktard toplantda Güzelolu, acil durumdaki ihtiyaçlara öncelik vereceklerini kaydett Güzelolu, toplantda en çok talepte bulunan taziye evlerinin, acil ihtiyaç olan mahallelerden balayarak tüm mahallelerde Diyarbakr mimarisine uygun olarak bazalt tandan yapmay planladklarn açklad. Muhtarlar, balatlan uygulamadan memnun olduklarn ve sorunlarnn daha çabuk çözüm bulacan ifade etti.

Ana Sayfaya Git