Munafık eller!

AK Parti MKYK Üyesi Alkış "28 Şubat'ın içerisindeki asıl kirli el FETÖ'ydü ve münafık olan bir eldi"

Haberler 07.03.2018 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki ler Bakan Yardmcs Zeynep Alk, 28 ubatn içerisindeki asl kirli el FETÖydü ve münafk olan bir eldi. dedi.

Alk, Dicle Üniversitesi lahiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Darbeler, FETÖ ve 15 Temmuz panelinde yapt konumada, iktidarlar getiren ve götürenin halkn iradesi olduunu söyledi.

Din ve imanla ilgili ilerde samimi ve açk olunmas gerektiine iaret eden Alk, FETÖnün gizli ve sakl ekilde yaparak örgütlendiini belirtti. Alk, öyle devam etti:

Bu sürecin en büyük madurlar yine bu sürecin içerisinden iyi dersler çkarrlarsa bir kez daha bu ülkede ne 28 ubat, ne 15 Temmuz, ne de FETÖ gibi din bezirganl, merdiven alt din istismarl yapanlara aldanarak, ülkelerini baka ellere brakmazlar. 28 ubatn içerisindeki asl kirli el FETÖydü ve münafk olan bir eldi. Üniversiteden pek çok kendi snf arkadam baörtülerini çkarma sebebini güya hocadan aldklar talimatla açp, bir sürü insann mücadele ruhunu krmlardr.

Türkiyede bir eylerin deitiine inandn ifade eden Alk, Konutuklarmzn hepsi eski Türkiyeye aitti yeni Türkiyede artk o günlerin tekrarnn olacana inanmyorum. çünkü bilinçlenen bir toplum var. O süreçlerin madurlar da buna hiçbir zaman müsaade etmemeleri gerekiyor. diye konutu.

-FETÖ profesyonel bir istihbarat örgütüydü

Gazeteci Kemal Gümü de Türkiyede FETÖ tarafndan milyonlarca insann dinlendiini, bunun adli bir soruturma çerçevesinde yaplmadn, tamamen istihbarat elde etme amacyla yapldn belirtti.

FETÖnün dier devletlerin istihbarat örgütleriyle birlikte hareket ettiini vurgulayan Gümü, unlar kaydetti:

Bu karlkl menfaate dayal yaplyordu ama asl kullanlan FETÖdür. FETÖ havalimanlarndan hiçbir ekilde resmi kaytlara girmeyecek tarzda insan, para ve kadn kaçrabiliyordu. emdinli iddianamesini yazan Ferhat Sarkaya, Güney Afrikaya gittiini, bir kaç ay kaldn ancak bunun kaytlarda olmadn kendisi itiraf etti. FETÖ profesyonel bir istihbarat örgütüydü.

Ana Sayfaya Git