MÜSİAD Diyarbakır, Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı'nda camii açıyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı'nda Mehmetçiğin kullanımı için cami inşa etti.

Haberler 08.06.2019 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MÜSAD Diyarbakr, Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlnda camii açyor

Müstakil Sanayici ve adamlar Dernei (MÜSAD), Diyarbakr Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlnda Mehmetçiin kullanm için cami ina etti.

MÜSAD açklamasna göre, MÜSAD, Türkiyenin kalknmas, bölgesinde huzurun salanmas ve toplumsal barn hakim klnmas adna yurt içi ve yurt dnda birçok yardm kampanyas ve sosyal sorumluluk çalmalarna imza atmaya devam ediyor.

Bata Diyarbakr, Bingöl, rnak ve Mardin olmak üzere, Türkiyenin yakn döneminde terör örgütü PKKnn eylemlerine skça maruz kalan bölgelerde, terör örgütünün haince davranlaryla zedelenen kardelik hukukunun yeniden tahkim edilmesi adna birçok projeye imza atan MÜSAD, son olarak Kopuzlar Vakf i birliinde, ülkedeki barn ve huzurun güvencesi Mehmetçikler için askeri kla içerisinde camii açl gerçekletiriyor.

Bu balamda, Diyarbakr Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlnda Komando Camii ina edildi.

Selçuklu klasik yap mimarisi ve Türklerin kulland sekizgen ta yap formatnda dizayn edilen camiinin açl 12 Haziran çaramba günü gerçekletirilecek.

Ana Sayfaya Git