Nefes kestiler

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi ekipleri, senaryo gereği mağarada, kurdukları barikatta ve bir araçta tespit ettikleri 3 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

Haberler 06.04.2018 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Emniyet Müdürlüü Özel Harekat ube Müdürlüü ekipleri, düzenlenen tatbikatta, senaryo gerei tespit ettikleri 3 PKKly etkisiz hale getirdi.

ube Müdürlüü bahçesinde gerçekletirilen tatbikatta senaryo gerei, terör örgütü PKK mensuplarnn tespit edildii maara etrafnda güvenlik önlemi alan 20 özel harekat polisi, teröristlere teslim ol çarsnda bulundu.

çarnn sonuçsuz kalmas üzerine iki özel eitimli köpek ile operasyon balatan ekiplerce bir terörist yakaland.

Devam eden tatbikatta yine senaryo gerei mahallede teröristler tarafndan kurulan barikattan bir terörist güvenlik güçlerine ate açt.

NEFES KESTLER

Bunun üzerine gerçekletirilen operasyonda teröristlerin korkulu rüyas olan özel eitimli köpek teröristi ksa sürede etkisiz hale getirdi.

Eitimli köpekle mücadele eden terörist, özel harekat polisleri tarafndan gözaltna alnd.

Tatbikat, uygulama noktasnda tespit edilen bir araçtan, dur ihtarna uymayan ve ate açan teröristin yakalanmas için düzenlenen operasyonla sona erdi.

Özel eitimli köpeklerin de katld operasyonda özel harekat polislerinin teröristi etkisiz hale getirmek için yürüttüü çalma görüntülere yansd.

Baaryla tamamlanan operasyonu takip eden l Emniyet Müdürü Hasan Onar, güvenlik güçlerini kutlad.

Ana Sayfaya Git