Nemrut Dağı zirvesinde kız isteme ve nişan töreni

Bitlis'te 2 bin 800 metre yükseklikteki Nemrut Kalderası'na doğa yürüyüşü esnasında kız isteme ve nişan töreni gerçekleştirildi

Haberler 17.09.2019 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlisin Tatvan, Güroymak, Ahlat ilçeleri arasnda yer alan ve Yeryüzü Cenneti olarak adlandrlan 2 bin 800 metre yükseklikteki Nemrut Kalderasnda, kz isteme ve nian töreni gerçekletirildi.

Vangölü Aktivistleri Derneince düzenlenen doa yürüyüüne katlan Büra Ece ve Cihan Doar, hayatlarn birletirme kararn yaknlarna iletti.

Doar, ailesiyle görütükten sonra Van Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Vekili Fevzi çeliktatan yürüyü esnasnda Eceyi babasndan istemesini rica etti.

NAN TÖREN YAPILDI

Bitlis ve Vandan gelen 40 doaseverin katld yürüyüün zirvesinde verilen molada çelikta, Eceyi yürüyüe katlan baba Hasip Eceden istedi.

Kznn da onayn alan baba Ece, Büra ve Cihan Doarn nian yüzüünü takt.

Evlilie ilk adm atan çift, 2 bin 800 metre yükseklikte halay çekerek, arkadalaryla kutlama yapt.

Fotoraf çekiminin ardndan klnan namazla nian töreni sona erdi.

Baba Hasip Ece, kznn mutluluunu istediini ifade ederek, Bugün burada kzm istediler, hayrlsyla kzm verdik. çok mutluyum. Benim de yllardr hayalimdi, kzmn iyi bir aileye gelin olarak gitmesi dedi.

Cihan Doar da Büra Eceye sürpriz yapmak istedii için doa yürüyüü esnasnda kz isteme törenini gerçekletirdiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git