Nevruza hazırlık

Diyarbakır'da, 21 Mart günü yapılacak nevruz kutlamalarına ilişkin çalışmalar, düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

Haberler 14.03.2018 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda gerçekletirilen toplantya HDPli milletvekilleri Sibel Yiitalp ile Ziya Pir, HDP Diyarbakr l E Bakan erif Camc ve parti yöneticileri katld. Toplantda konuan Camc, bu ylki kutlamalar için yurt içinden ve dndan 1200 kiiye davetiye gönderdiklerini söyledi.

NEVRUZ KUTALMALARI

Nevruzu, Ortadouda savan olduu ortamda karladklarn kaydeden HDPli Camc, Halkmzn cokuyla ve kararllkla kutlayaca özgürlük bayramnn huzur içinde tüm hazrlklarmz sürdürüyoruz. Bu ylki nevruzun ön çalmalar ve nevruz günü için 1200 kii seferber olmu durumdadr. Bugünün özgürlük bayram cokusunda geçmesi için tüm ayrntlar hassasiyetle planlanmaktadr. Yurt içi ve yurt dndan nevruza katlmak isteyen veya davet edilmesi düünülen heyet ve ahsiyetlerle ilgili çalmamz da son aamaya gelmi bulunmaktadr. Youn ilginin ve katlmn konuklar düzeyinde de gerçekleecei görülmektedir. 21 Mart günü kutlayacamz nevruza büyük inanç ve kararllkla tüm halkmzn sel olup, akacana inanyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git