Nikah sözünü yerine getirdi

Ev ziyaretinde nikah sözü verdiği biri 25 yıl, diğeri 15 yıl evli Koyuncu ailesinin iki çiftinin nikahını, Yenişehir belediye Başkanı Özel kıydı.

Haberler 24.02.2017 - 09:05 Son Güncelleme : 24.02.2017 - 09:07

Merkez Yeniehir Belediye Bakan Kaymakam Dr. Mehmet Özül, ev ziyaretleri programnda gittii Fabrika mahallesinde oturan 8 çocuklu Kurt ailesi ziyaretinde köylülerden Koyuncu ailesine verdii nikah kyma sözünü önceki gün yerine getirdi.

Bakan Özel, Kurt ailesinin evine yapt ziyarette gelen Koyuncu ailesinden iki erkek karde 25 ve 15 yllk evli olmalarna ramen henüz resmi nikahlarnn bulunmadn kendisinin 9 çocuu, kardeinin ise 8 çocuunun olduunu belirterek, nikahlarnn kylmasn istemiti.

25 YIL SONRA RESM NKAH

Koyuncu ailesinin iki ferdine nikah kyma sözü veren Bakan Özel, önceki gün, düzenlenen mini bir törenle, nikahlarn kyd. 25 yllk evli Koyuncu ailesi Belediye Bakan Özelin kyd nikah ile evliliklerini taçlandrm oldu. Nikah kyan Belediye Bakan Özel, Aile en basit tanmyla; evlilik ve kan bana dayanan, kar-koca, çocuklar, kardeler arasndaki ilikilerin oluturduu toplumun temel tadr. Aile bir toplumun temel toplumsal kurumlarndan biridir. Toplumu ayakta tutan temel öelerdendir. Bu nedenle bugün burada vesile olduumuz durum bizim için çok önemli. Ailemize bugüne kadar olduklar gibi bundan sonra ki hayatlarnda da mutluluklar diliyorum. dedi. Nikahn ardnda aile ile hatra fotoraf çektiren Bakan Özel, Koyuncu ailesine bu mutlu günleri ansna hediye verildi.

Ana Sayfaya Git