"Nuh’un Gemisi Cudi’de" filminin ikincisine eylülde başlanacak

Çekimleri Şırnak'ta yapılan "Nuh’un Gemisi Cudi’de" filminin ikincisine eylül ayında başlanacak.

Haberler 17.08.2021 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Filmin yapmcs Bülent Durgun bir otelde basn mensuplarna yapt açklamada, rnakta çekilen ilk uzun metrajl film olma özellii tayan Nuhun Gemisi Cudide filmini çektii için büyük onur duyduunu söyledi.

Eylül aynda çekimlerine balayacaklar ikinci film için hazrlklarn son aamaya geldiini dile getiren Durgun, ilk filmden aldklar deneyimleri ikinci filme aktaracaklarn ifade etti.

Birinci filmde Nuhun gemisinin oturduu yer olarak kabul edilen yere yani Sefine Bölgesine gidememitik. nallah ikinci filmde o bölgede de filmi çekeceiz. diyen Durgun, unlar kaydetti:

Bu film birçok eyin algsn deitirdi. Birçok insan rnak görmedii için ve basnda gördüü olumsuz eylerle deerlendirdi. Bu film o algy da krd. rnak halk bizi barna bast ve filmi sahiplendi. Biz de rnak sahiplendik. nallah amacmz Nuhun Gemisi Cudi 2den sonra da bir dizi hayata geçirmek ve onunla ilgili çalmalar yapyoruz. Amacmz rnakn artk sinema ve dizilere ev sahiplii yapmasdr.

Filmin oyuncularndan Halil brahim Kalaycolu da film yapmcsnn rnakta uzun metrajl film çekerek herkese örnek bir davran sergilediini söyledi.

Filmin bayramn 4. gününde yaynland TRT 1de iyi bir reyting yakaladn aktaran Kalaycolu, ikinci filmin daha iyi olacana inandklarn belirtti.

Filmin kentin tarihi ve turizmine büyük katklar da salayacan anlatan Kalaycolu, rnakn eskisi gibi olmadn bütün oyuncularla burada görmü olduk. ükürler olsun burada artk terör yok ve yollar muhteem bir ekilde açk ve insanlar sevgi ve sayg dolu. dedi.

Oyunculardan skender Baclar ise rnakta çektikleri sinema filminin televizyonda iyi bir reyting yakaladn ikinci filmde daha iyi bir reyting yakalayacaklarna inandn belirtti.

Ana Sayfaya Git