Nusaybin'de ev taşıma sırasında patlama: 3 yaralı

Nusaybin İlçesi'nde 47 yaşındaki Muhsin ve kardeşi, 29 yaşındaki Mesut Ayaz, akrabaları 57 yaşındaki Abdurrahman Enük ile birlikte Fırat Mahallesi Kordon Sokak'ta ağır hasar gören evlerinden kullanabilecekleri eşyaları taşırken patlama meydana geldi.

Haberler 08.12.2016 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Patlamada ar yaralanan Muhsin ve Mesut Ayaz kardeler ile akrabalar Abdurrahman Enük, çevrede bulunanlarn haber vermesi üzerine gelen ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldrld.

Üç K YARALANDI

Ayaz kardelerin durumunun kritik olduu, Abdurrahman Enükün ise hayati tehlikesinin bulunmad ifade edildi. Patlama ile birlikte olay yerine gelen polis, patlamann meydana geldii yerde inceleme ve aratrma yapt. Patlama ile ilgili soruturma balatld.

Nusaybinde,14 Martta balayan ve 25 Temmuzda ksmen kaldrlan sokaa çkma yasa Dicle, Frat, Kla, Zeynel Abidin, Abdulkadir Paa ve Yeniehir olmak üzere 6 mahallede sokaa çkma yasa devam ediyordu. Güvenlik güçlerinin bu mahallelerdeki evlerde el yapm patlayc ve bomba arama çalmalar sürerken, güvenli hale getirilen evlerin bulunduu cadde ve sokaklarda yasak kaldrlarak halkn kullanmna açlyordu. Güvenlik güçlerinin yapt kontrollerin ardndan, yaklak bir hafta önce Kordon Sokakn güvenli olduu belirtilerek buradaki yasak kaldrlmt.

Ana Sayfaya Git