O korucu tutuklandı

Eşi ile 1 yaşındaki oğlunu öldürüp, 2 oğlunu yaralayan korucu tutuklandı.

Haberler 10.05.2019 - 12:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BNGÖLün Karlova ilçesinde, tartma sonras ei Songül (24) ile olu Efekan (1) tabancayla vurarak, öldürüp, dier çocuklar Fatih (3) ve Yusuf (6) ise ar yaralayan güvenlik korucusu Ömer D. (31), sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland. Songül D. ile bebei Efekan D.nin cenazeleri, topraa verilirken, Muhammet Yusuf ve Fatih D. kardelerin ise hastanede tedavilerine devam edildii örenildi.

Olay, dün öle saatlerinde, Karlova ilçe merkezinde meydana geldi. Güvenlik korucusu Ömer D., Turgut Özal Mahallesindeki evinde, henüz bilinmeyen nedenle ei Songül D. ile tartt. Tartma sonras Ömer D., ei ve yalar 1 ile 6 arasnda olan 3 oluna tabancayla ate açt. Silah seslerini duyan komularn ihbar üzerine, eve salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk görevlileri, yaral anne ile oullar Efekan, Fatih ve Muhammet Yusufu ambulansla Karlova Devlet Hastanesine götürdü. Acil serviste tedaviye alnan Songül D. ile olu Efekan D., yaplan tüm müdahalelere ramen yaamn yitirdi.

TUTUKLANDI

Olayn ardndan Ömer D., Karlova lçe Emniyet Müdürlüüne giderek, teslim oldu. Emniyetteki sorgusu bu sabah tamamlanan Ömer D., sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

ANNE- OUL TOPRAA VERLD

Bingöl Devlet Hastanesinde yaplan otopsinin ardndan Songül D.nin cenazesi, babas tarafndan alnd. Songül D. ile bebei Efekan D.nin cenazeleri, Karlovaya bal Bahçe köyünde topraa verildi. Muhammet Yusuf ile Fatih D. kardelerin ise hastanede tedavilerine devam edildii örenildi.

Ana Sayfaya Git