O öğretmen tutuklandı

Öğrencilerine cinsel istismarda bulunan öğretmen tutuklandı.

Haberler 26.03.2018 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda, 5 kz örencisine cinsel istismarda bulunduu iddiasyla dün gözaltna alnan ve hakknda soruturma balatlan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öretmeni E.Y., emniyetteki ilemlerinin ardndan çkarld mahkemece tutukland.

5 KIZ ÖRENCYE TACZ

Önceki gün merkez Yeniehir ilçesinde bulunan bir ortaokulda görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öretmeni E.Y.nin, iddiaya göre 5 kz örencisine cinsel istismarda bulunmasnn ardndan polis tarafndan gözaltna alnmt. Tacize urad iddia edilen yalar 11 ile 14 arasnda deien 5 kz örencinin, çocuk zleme Merkezinde (çM) psikolog, avukat ve savc eliinde ifadeleri alnd.

FADESNDE ANLATTI

E.Y.nin ise Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Ahlak Büro Amirliinde polisler tarafndan ifadesi alnrken, hakkndaki suçlamalar reddettii örenildi. E.Y., ilemlerin ardndan dün Cumhuriyet Savclnn talimat ile adliyeye sevk edildi.

ÖRETMEN TUTUKLANDI

Örencilerini taciz ettii iddia edilen E.Y., savcla verdii ifadenin ardndan tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemede verdii ifadenin ardndan E.Y., tutuklanarak Diyarbakr E Tipi Cezaevine konuldu.

Ana Sayfaya Git