'O Ses Türkiye' birincisi Sertkaya'dan, Batman'da 'İlk konserini veremedim' özürü

Batman Belediyesi kültürel etkinlikleri kapsamında, 'O Ses Türkiye' yarışmasının 2015 yılı birincisi Batmanlı Emre Sertkaya konser verdi. Kürtçe ve Türkçe şarkılarla ilk kez hemşehrilerinin karşısına çıkan Sertkaya, ilk konserini Batman'da vermediği için özür diledi.

Haberler 15.10.2017 - 12:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman 16 Mays ehir Stad yannda verilen konserde, Emre Sertkaya, kendisini izlemeye gelen yaklak 5 bin kiiyi coturdu. Kürtçe-Türkçe arklar söyleyen Sertkaya, yaklak 3 saat sahnede kald. Sahnede bazen ark söyleyerek izleyenleri coturan Serkaya, öyle dedi:

Batmanda lk konserini veremedim özürü

çok teekkürler, çok saol Batman. Sevgili hemehrilerim; öncelikle sizlere ne kadar teekkür etsem azdr. Sizler bana çok büyük bir ödül verdiniz. Sizlerden alm olduum bu ödülü daha büyük yerlere tayp, sizlere geri dünü salamak istedik, bunun için çabaladk. Bu uzun yolculukta beni çok heyecanlandrdnz, konuamyorum. Bu yolculukta tabiki hatalar da yapacaktk, bu hatalar belki bana bir ders olacak. Bu hatalar basamak yaptm. ki yllk süreç içinde yaadm skntlar, belki de hiç biriniz tahmin bile edemezsiniz. Bu skntl süreçlerin hepsini geçirdim ve çok ey örendim bu süreçte. Gönül isterdi ki ilk konseri burada yapaym. Ama baz nedenlerden dolay burada konseri veremedim. Bundan dolay sizler bana krgn olmu olabilirsiniz. Haklsnz da. Siz bana çok büyük bir ödül verdiniz. Bunun karln alacaksnz, sadece sizden sabr istiyorum. Eer ufack da olsa bir krgnlk varsa içinizde, sonsuz özür ve anlay diliyorum.

Ana Sayfaya Git