O ucube yapı kaldırıldı!

Mardin Valiliği, Kızıltepe köprülü kavşağında yer alan üç boyutlu logonun, vatandaşların yoğun talepleri doğrultusunda kaldırılarak yerine şehrin tarihi dokusuna uygun 'Saat kulesi' çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Haberler 26.07.2021 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Valilii, vatandalarn talebi dorultusunda kaldrlan üç boyutlu logoya ilikin açklama yapt. çalmalarn belediye-vatanda ibirliinde ehrin tarihi ve kültürel deerlerine uygun bir ekilde devam edecei kaydedildi. Türkmen Caddesi refüj alannda bulunan aydnlatma direklerinin hurdala atld iddialarnn da aslsz olduu, metal panolarn tekrar yerlerine konulmak üzere elektrik irketi tarafndan yürütülen çalmalar kapsamnda sökülerek Büyükehir Belediyesine ait depoya nakli gerçekletirildii ifade edildi.

VATANDAIN TEPKS

Mardin Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mahmut Demirta, Bu nakil sürecinde bahse konu olan görüntünün olumasna neden olan sorumlular hakknda da gerekli soruturma balatldna dair daha önce yaplan açklama ile kamuoyu aydnlatlmt. Bu kapsamda yürütülen soruturmann akabinde tespit edilen sorumlular hakknda hukuki ve idari ilemler uygulanmtr. Ayrca ehitlerimizin emaneti olan kymetli aileleri ve gazilerimizle sürekli diyalog içerisinde olunduunu, kendilerini yalnz hissetmemeleri için gerekli hassasiyetin gösterildiini ve bu durumun istisnasz bir ekilde devam edeceini bilinmesini isteriz dedi.

Ana Sayfaya Git