Odalar buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır'da ilk kez düzenlediği Akreditasyon Çalıştayı ile Akredite 269 Oda/Borsa Genel Sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını Diyarbakır’da bir araya getirdi.

Haberler 18.10.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) ile Diyarbakr Ticaret Borsas (DTB) ev Sahipliinde Diyarbakrda 3 gün boyunca sürecek olan Akreditasyon çaltayna TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Bakan Faik Yavuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Meclis Bakan Vekili Veysi Aldemir ile Oda ve Borsa Bakanlar, Genel Sekreterleri ve Akreditasyon sorumlular katld.

-KADM KENTMZE HO GELDNZ -

Kente gelen oda ve Borsa Bakanlar ve Genel Sekreterleri Bir çok medeniyete ev sahiplii yapm Kadim Kentimiz Diyarbakrmza hogeldiniz diyerek selamlayan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil açl konumasnda, Odalar ve Borsalar Birlii tarafndan yürütülen Akreditasyon sisteminin oda ve borsalarda kalite bilincinin yerlemesine, yükselmesine ve i dünyas nezdinde saygnlnn artmasna katk sunduunu söyledi.

-HSARCIKLIOLUNDAN AKREDTASYONA TAM DESTEK-

TOBB Bakan M.Rifat Hisarcklolunun 2002 ylndan itibaren uygulanan Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemine her türlü destei saladn belirten Bakan Yeil, Oda ve Borsalarmzn Be yldzl olmas için Yurt içinde ve Yurt Dnda Gece Gündüz demeden 365 gün çalmalar yürüten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birlii Bakanmz M.Rifat Hisarckloluna da huzurlarnzda teekkür ediyor,Oda ve borsalarmzn hizmet kalitesini ve müteri memnuniyetini artrmas için önemli bir araç olan Akreditasyon sistemi çaltaynn hayrl uurlu olmasn diliyorum eklinde konutu.

-AKREDTASYON SSTEMN HRAç EDYORUZ-

Daha sonra konuan TOBB Yönetim Kururlu Üyesi Akreditasyon Kurulu Bakan Faik Yavuz ise Öncelikle çaltaya ev sahiplii yapan Diyarbakr TSO ve Diyarbakr TBye teekkür ederek, camiamzn gelecei açsndan çok önemli olan akreditasyon sistemi çalmalarna TOBBun verdii önemi vurgulad.

Akreditasyon sisteminin önce üyeye sonra Oda/Borsaya topyekün memlekete kazandrdn belirterek, TOBBun bu iteki baars çok açk bir ekilde ortadadr. Akreditasyon sistemini artk Orta Asya ülkelerine ihraç eder hale gelmi bulunmaktayz eklinde konutu.

Yaplan konumalarn ardndan Takm Ruhu eitimi ile balayan çaltay 8 farkl konuda gerçekleecek sunumlarla devam edecek.

Ana Sayfaya Git