Ödül başvurusu

Dicle Elektrik Dağıtım tarafından kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfa karşı gençlere söz hakkı vermek için başlatılan toplam 60 bin liralık ödüllü yarışmaya başvurular 30 Nisan 2018 Pazartesi günü sona erecek.

Haberler 18.04.2018 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkezi Diyarbakrda bulunan Dicle Elektrik srafa Kar En yi Mesaj ve Afi Tasarm yarmas düzenliyor. irketin Enerji Verimlilii Haftasnda duyurduu ve liseli örencilerin katlmna açk olan yarmada birinciye ailesiyle bir haftalk tatil ve lise eitimi boyunca devam etmek üzere her yl için 5 bin liralk burs, yine lise eitimi boyunca devam etmek üzere ikinciye her yl için 5 bin liralk, üçüncüye ise her yl için 3 bin 500 liralk eitim bursu verilecek. Yarmada ödüle hak kazanarak ilk üçe girenlere verilecek toplam eitim bursu, kazananlarn lisenin ilk snfnda olmalar durumunda 55 bin liray bulacak, tatille birlikte toplam ödül tutar 60 bin liraya yaklaacak.

KAçAK ELEKTRK KULLANIMINA KARI EN Y MESAJ VE AF BELRLENECEK

Dicle Elektrik tarafndan balatlan Kaçak Elektrik ve srafa Kar En yi Mesaj ve Afi Tasarm Yarmasna bavuranlar, kaçak elektrik kullanmna kar kendi mesajn belirledikten sonra, mesaja uygun bir afi tasarmn, bavuru belgesiyle birlikte doldurarak Dicle Elektrikin ilan ettii bavuru adreslerine gönderecek veya irketin internet sitesi üzerinden dijital olarak yükleyebilecek. Söz konusu yarmaya gençlerin katlmn desteklemek amacyla irketin hizmet verdii iller olan Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman, Siirt ve rnakta Valiliklerin yan sra belediyeler ve milli eitim müdürlükleri de duyuru destei salad.

ETM BURSU VE ALECE TATL ÖDÜLLÜ YARIMA

Yarma ile ilgili bavuru ve katlm koullarna ilikin detaylar Dicle Elektrike ait sosyal medya hesaplar Twitter ve Facebookun yan sra irketin resmi web sitesi www.dicleelektrik.com.tr sayfasndan paylalyor. Sadece liselerde okuyan ve eitim durumunu kantlayanlara açk olan yarmada kazananlar 19 Mays tarihinde açklanacak. Birinci seçilecek örenci isterse ödül olarak kazanaca ailesiyle bir haftalk tatili önümüzdeki yaz tatilinde kullanabilecek.

Ana Sayfaya Git