Öğrenciler sinemadalar

Sur ilçesindeki öğrenciler sinemayla buluşturuldu. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, 280 öğrencinin sinemaya alındığı, etkinliğin 10 gün devam edeceğini belirterek, "3 bin çocuğu sinemayla buluşturacağız" dedi.

Haberler 12.03.2022 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur Kaymakaml ve Belediyenin ortak çalmas sonucu örenciler, sinemayla buluturuldu. Örencilerle birlikte Malazgirt 1071 filmini izleyen Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçi, hedeflerinin çocuklar sinema ve tiyatro gibi sanatsal etkinliklerin yan sra sporla buluturmak olduunu belirtti. çiftçi, Örencimizin Malazgirt 1071 filmine getirilmesi noktasnda bir çalma içerisinde olduk. Surda daha sinemaya hiç gitmemi gençlerimizi, çocuklarmz sinemayla buluturuyoruz. Bu film sayesinde hem tarihi deerlerimizi, manevi deerlerimizi ve kültürel deerlerimizi çocuklarmzla buluturmu olacaz. Daha önce yaklak 9 bin örencimizi tiyatroyla buluturmutuk dedi.

SNEMAYLA BULUTULAR

Surdaki bütün çocuklar sinemayla buluturmak istediklerini belirten çiftçi, sözlerini öyle sürdürdü:

Hedefimiz Surdaki bütün çocuklarn sinemayla, tiyatroyla bulumas noktasnda gayret içerisinde olmak ki, önemli bir mesafeye geldik. imdi yapacamz açk hava sinemasyla, seyyar sinemayla bütün çocuklara dokunmu olacaz. Bu hizmeti ayaklarna getirmi olacaz. Bugün de burada yaklak 280 örencimiz sinemayla bulutu. Bu etkinliimiz 10 gün boyunca devam edecek. Ve Surdaki ekonomik sknt içerisinde olan ve daha önce sinemayla bulumam olan bütün çocuklarmz bu vesilelerle sinemayla, tiyatroyla buluturmu olacaz. Bu ve benzeri etkinliklerle Surun gençleri güzel etkinliklerle anlmaya devam edecek.

Ana Sayfaya Git