Öğrencilerin ifadesi korkunç

Öğretmenin istismar ettiği öğrencilerin ifadeleri korkunç gerçeği gözler önüne seriyor.

Haberler 27.03.2018 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda, 5 kz örencisine cinsel istismarda bulunduu suçlamasyla gözaltna alnan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öretmeni E.Y. çkarld mahkemece tutuklanrken, örencilerin ifadeleri ortaya çkt. Örenciler, üphelinin kendilerini aylardr taciz ettiini söyledi.

Merkez Yeniehir ilçesinde 23 Martta bir ortaokulda 5 kz örencisine cinsel istismarda bulunduu iddia edilen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öretmeni E.Y., gözaltna alnd. üpheli, sorgusunun ardndan mahkemece tutukland. Yalar 11 ile 15 arasnda deien madur örencilerin Rehberlik öretmenine verdikleri ve soruturma dosyasna giren ifadeleri ortaya çkt.

ÖRENCLERN KORKUNç FADELER

Örenciler ifadelerinde, üphelinin derslerde kendilerine elle tacizde bulunduunu ve rahatsz edici ekilde baktn anlatt. Madur örencilerden biri de üphelinin snavlarda kopya ve yüksek not verdiini söyledi.

Madur örencilerden K.K. (12), ifadesinde, öretmenleri E.Y.nin yaklak 4-5 ay önce kitap okuma dersinde kendisini elle taciz ettiini anlatarak ikyetçi olduunu söyledi.

Örencilerden M.T. ise öretmenleri E.Y.nin bir ay önce kitap okuma dersinde yanndan geçerken eliyle boynuna dokunduunu, saçlarn ellediini ve baklarnn kendisini rahatsz ettiini söyledi. M.T., Derste bana kopya verdi ve snavlardan hep 100 verdi. Hocadan ikyetçiyim dedi.

Örencilerden M.M. (12) de E.Y., 3-4 hafta önce kitap okuma dersinde, Kimse kitabn üzerinden kafasn kaldrmasn dedi. Sonra da bana dokundu ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git