Öğretmen Okçu 3'üncü oldu

Konusu "Anadolu" olan yarışmada Ankara'dan Müzeyyen Alver birinci, Antalya'dan Harun Görücüler ikinci, Diyarbakır'dan Işık Okçu üçüncü oldu.

Haberler 16.11.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk Hasan Ali Yücel Edebiyat Ödülleri Öretmenler Aras Ksa Öykü Yarmasnn sonuçlar açkland. Bu bir balangçt, sevgili öretmenlerim durmasn, dilerim kaleminiz su gibi aksn

HABER MERKEZ

Milli Eitim Bakanlnca (MEB) düzenlenen Hasan Ali Yücel Edebiyat Ödülleri Öretmenler Aras Ksa Öykü Yarmasnn sonuçlar açkland. Konusu Anadolu olan yarmada Ankaradan Müzeyyen Alver birincilii, Antalyadan Harun Görücüler ikincilii, Diyarbakrdan Ik Okçu üçüncülüü elde etti.

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, Twitter hesabndan, yarmada ödül almaya hak kazanan öretmenlerin isimlerini paylat. Yarmann ödül töreninin 23 Kasm Cumartesi MEB ura Salonunda düzenleneceini bildiren Selçuk, Hasan Ali Yücel Edebiyat Ödülleri Öretmenler Aras Ksa Öykü Yarmasnn sonuçlar açkland. Bu bir balangçt sevgili öretmenlerim, durmasn, dilerim kaleminiz su gibi aksn. Ödül töreninde görümek üzere. ifadelerini kulland.

DYARBAKIRDAN ÖRETMEN OKçU

Konusu Anadolu olan yarmada, Ankaradan Müzeyyen Alver birinci, Antalyadan Harun Görücüler ikinci, Diyarbakrdan Ik Okçu üçüncü oldu.

Jüri özel ödülüne Giresundan Adem çayan layk görülürken, mansiyon ödülleri stanbuldan Muhammet Tekiner, Manisadan smail Kuen, Sivastan Osman çelik, Erzincandan Veli Üstün, Ordudan Kadir Girgin ve Hataydan Mukadder Bilgilinin oldu. Yarmada birinci olan eser sahibi 10 bin lira, ikinci 5 bin lira, üçüncü 2 bin 500 lira ile ödüllendirilecek. Ayrca mansiyon ve jüri özel ödüllerini kazanan katlmclara biner lira verilecek.

Ana Sayfaya Git